SPAN CRANK

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie SpanCrank

SPANCRANK!

De sensatie in de Nederlandse coverband scene!

 

Met een zeer allround repertoire bestaande uit de grootste hits met hierin altijd de meest recente dansbare nummers, zet Spancrank een beleving neer die je niet snel gaat vergeten. Zing mee met originele medleys, dans mee op (oude) bekenden in verrassende mash-ups en laat je naast recente nummers ook verrassen door knallende klassiekers.

 

De basis grooved, de spetterende blazerssectie blaast je letterlijk van je stoel en de zangsectie zorgt voor een vocaal en muzikaal feest! Met het hier en daar geven van een eigen twist aan bekende nummers zorgen ze ervoor dat jouw feest echt onvergetelijk wordt. Bedrijfsfeest, festival, feesttent of bruiloft, geen feest is hierop uitgezonderd!

 

Spancrank bestaat uit tien ervaren muzikanten die samen meer dan duizend optredens in binnen- en buitenland hebben verzorgd.

Kortom Spancrank is een band van topklasse waarbij stil blijven staan geen optie is. De energie en plezier van de band spat van het podium af en zorgt ervoor dat je hierin meegezogen wordt.

 

 

 

 

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie SpanCrank

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Boeking of informatie SpanCrank

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment