DIS BAND LIVE

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie Dis Band Live

 

DIS Band Live is al jaren een begrip in Noord Holland en zorgt op elk feest voor een fantastische avond met een zeer gevarieerd muziekaanbod. De show is goed uitgebalanceerd waardoor een diverse mix van swingende medleys, knallende rocknummers en meezingers ontstaat. Zelfs rap en dance gaat DIS niet te ver! Doordat al deze muziekstijlen elkaar in snel tempo opvolgen, spat de energie van het podium en ontstaat een show die leuk is voor zowel jong en oud. Elke feesttent, kroeg, zaal of plein wordt door DIS compleet op zijn kop. DIS Band Live is niet meer weg te denken op kermissen en festivals in Noord-West Nederland, daarnaast speelt DIS ook veel op bruiloften en besloten (bedrijfs)feesten.

Nadat DIS in 2014 een finaleplaats behaalde in de Clash of the Coverbands en optrad in o.a. de Melkweg is de vraag naar de band nog verder gegroeid. DIS is dan ook erg trots dat de “olievlek” zich in snel tempo verspreidt met optredens door het hele land; Zuid-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen en zelfs op Ameland heeft men al van DIS kunnen genieten.

Na een show van DIS is een veelgehoorde reactie van het publiek: “DIS is te gek en ze spelen echt voor ieder wat wils!”

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie Dis band live

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment