Annelie Smits

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie Annelie Smits

Annelie Smits (1996), geboren en getogen in De Goorn, wist al op jonge leeftijd dat ze iets met muziek wilde doen. Annelie heeft al ruim 10 jaar ervaring als zangeres! Ze is een aantal jaren leadzangeres geweest van een coverband. Daarna is ze als solozangeres verdergegaan en nu doet ze optredens tijdens verschillende evenementen, feesten en partijen. Ze heeft onder andere in het voorprogramma gestaan van Tino Martin, Snollebollekes, Wolter Kroes, Het Feestteam,  Gebroeders Ko en De Edwin Evers Band.

Nadat ze haar baan verloor in 2020 door de coronacrisis heeft zij besloten zich volledig op de muziek te storten als zangeres en Vocal Coach. In februari 2021 is haar eerste eigen single Wat een tijd uitgekomen, een zelfgeschreven lied dat gaat over de coronacrisis. In de toekomst hoopt zij meer muziek uit te brengen.

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie Annelie smits

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment