DJ NIEK

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie DJ Niek

DJ Niek – De veelzijdige en ervaren allround entertaining DJ

DJ Niek is al meer dan 20 jaar actief als fulltime DJ entertainer en blijft dankzij zijn veelzijdigheid een veel geboekte allround DJ. Zijn enthousiaste en aanstekelijke manier van draaien en feest maken is een begrip geworden. Of het nu gaat om een personeelsfeest, bruiloft of een corporate event, Niek is altijd aanwezig waar een goede, ervaren en professionele entertaining DJ vereist is.

Hij heeft opgetreden als voorprogramma en afterparty tijdens de concertreeks van Jan Smit, Nick en Simon en André Hazes Jr., zowel in Nederland als op Bonaire en Curaçao. Niek was enkele jaren resident DJ in de beroemdste horecazaak van Nederland, Jantjes Verjaardag in Amsterdam. Daarnaast heeft hij opgetreden in talloze andere topzaken en was hij een bekend gezicht bij de meeste road- en drive-in shows in Nederland.

Op de radio is DJ Niek dagelijks van maandag tot en met vrijdag te horen op Megahitfm, de nummer 1-zender van Bonaire, met zijn programma Mega@Work. Voorheen was hij te horen op RADIONL. Bovendien is Niek een veelgevraagde stemacteur voor audio-, videoproducties en commercials.

De stijl van DJ Niek wordt gekenmerkt door variatie, of hij nu mixt of presenteert, hij weet altijd de juiste snaar te raken met zijn kennis van ruim 5 decennia muziek. Van swingende hits uit de jaren 60, naar dansbare nummers uit de jaren 90 en de opzwepende tracks uit de 00’s, foute hits, Nederlandstalige muziek, dance classics, zomerse en Caribische klanken, salsa/latin en EDM/urban/lounge. Alles wordt strak gemixt of gepresenteerd. Kortom, DJ Niek weet precies hoe hij uw feest tot een succes kan maken, op muzikaal gebied is hij de enige juiste keuze.

Als extra toevoeging verzorgt DJ Niek ook visuele beleving door alle muziek die hij draait te tonen op grote ledschermen. Dit voegt een extra dimensie en beleving toe aan uw feest!

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie DJ Niek

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment