ROBERT STOOP

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie Rob Stoop.

Robert Stoop (1975) volgde aan het conservatorium in Alkmaar achtereenvolgens de studies elektronisch orgel, vooropleiding zang (klassiek) en zang (musical en theater).

Hij ontving tijdens zijn studie masterclasses en lessen van onder meer Pia Douwes en Willem Nijholt.

Tijdens en na zijn studieperiode heeft Robert zich gespecialiseerd in het aan de piano begeleiden van zangers en zangeressen en het ondersteunen van onder meer repetities, audities en voorstellingen.

Als correpetitor en arrangeur aan de musicalopleiding heeft Robert de afgelopen jaren aan diverse producties zoals Exit, Guido’s Vijf (Nine), Sondheim Memoires en Little Shop of Horrors meegewerkt.

Verder werkt hij als begeleider van masterclasses, gegeven door onder andere Willem Nijholt, Gerrie van der Klei, Michael Diederich, Pia Douwes, Anne-Marie Speed, Cystine Carreon, Frédérique Sluyterman e.v.a.

Ook was Robert actief als pianist bij onder andere Het Hemelbed (met Jos Brink en Liesbeth List), Jesus Christ Superstar voor Stageholding en Soldaat van Oranje.

Naast zijn activiteiten als begeleidend pianist aan het conservatorium in Alkmaar leidt Robert meerdere musicalgezelschappen, een close harmony ensemble en werkt hij als toetsenist / zanger in een professionele top-100 band.

Robert droeg als muzikaal leider (of ondersteunend muzikaal leider) de verantwoordelijkheid over (onder andere) de volgende voorstellingen: Pippin, En Nu Naar Bed, Madam, Fiddler on the roof, Titanic, The Mistery of Edwin Drood, Les Miserables en Jesus Christ Superstar.

Verder treedt Robert heel regelmatig op in pianobars, bij pianoshows, als gastzanger bij bands, etc.

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie rob stoop

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Boeking of informatie Rob Stoop

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment