REGEL JE VIA BLEEKER EN SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment i.s.m Bleeker group

Licht en geluid van Bleeker Group .

 

Bleeker Group is een dynamisch licht- en geluidsverhuur bedrijf uit Heerhugowaard met de nodige kennis, ervaring en apparatuur van bovengemiddelde om ook voor u een succesvol evenement te draaien. Daarnaast kan u terecht bij Bleeker Group voor het huren van licht, geluid, video en rigging materiaal.

Innovatief en efficiënt staat bij ons hoog in het vaandel, of dat nou is voor een concert, festival of business events. Ons team is jong, vakbekwaam en bijzonder gemotiveerd om van elke productie een geslaagd evenement van te maken.

Bleeker Group faciliteert het complete audiovisuele aspect. Wij bieden een ruim aanbod van professionele apparatuur met licht, geluid, video en rigging. Zo kunnen wij apparatuur leveren voor: Festivals, concerten, congressen, presentaties en nog veel meer. Buiten het uitvoeren van producties om is het mogelijk om apparatuur los te huren bij ons.

Sales

Bleeker Group helpt u met de juiste apparatuur. Naast het verhuren van spullen verkopen we zowel nieuw als occasion. Ons assortiment bestaat uit: licht, geluid, video, rigging, fx en nog veel meer! Van 1 specifiek artikel tot een compleet opgeleverde installatie. Niks is te gek!

Installations

Bleeker Group helpt u graag met de realisatie van een complete vaste installatie op uw locatie. Onze expertise is het vinden van oplossingen op het audiovisuele vlak. Geen locatie is te gek, of het nou een nieuwe sportschool, kroeg, theaterzaal of vergaderzaal is, wij bieden altijd een passende oplossing of advies.

Neem nu een kijkje op de website van Bleekergroup

S

Kunnen wij u helpen met GELUIDSVERHUUR?

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment