KEES & SONJA

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie Kees en Sonja

Biografie Kees en Sonja

 

Kees Plat zanger/gitarist van de Tribute to the Catsband en Stampvast ( Volendam)  en Sonja Onderstal allround zangeres  vormen vanaf 1 Februari 2020 een nieuw duo in Nederland onder de naam Kees en Sonja.

 

 Kees Plat heeft in de zomer van 2012 werd de beslissing genomen om full time muzikant te worden. Het werken op de torenkraan bij Mick Volendam en de volle agenda van de Tribute tot he Catsband,  en de solo optredens was niet meer te combineren met een baan.

En ook in de ( toen nog hobby) studio kwamen nieuwe aanvragen binnen om liedjes te schrijven, en is toen Kees Plat Music Productions met het platenlabel Kees Plat Music opgericht, met als eerste grote productie het eigen solo album “A Boy From Nowhere”in 2015.

 

Sonja Onderstal was al als klein meisje gek op muziek, niet zo verwondelijk  met ouders waar muziek een hele belangrijke plaats had en nog steeds heeft. Thuis zingen en met de drumband op pad wist Sonja al vroeg dat ze zangeres wilde worden. Haar proffesionele zangcarriere startte ergens in 2006, er werden diverse solo single’s (nederlands en duitstalig) en een album uitgebracht die zeer succesvol waren.

 

Maar Sonja was ook fan van de Tribute to the Catsband  en leerde daar Kees kennen, met allebei dezelfde passie voor muziek, en Sonja vertelde voorzichtig dat ze ook zong en diverse single’s had gemaakt.

Natuurlijk was Kees nieuwsgierig en vond een aantal clip’s op Youtube en was direct aangenaam verrast door haar mooie stem, en vroeg of Sonja het leuk vond om met Kees Plat & Friends mee te doen, en dat vond ze.

 

Daarna ging het snel, er kwamen een aantal repetitie sessies en een paar try-outs, maar omdat Kees regelmatig aanvragen kreeg om iets van BZN te zingen bij solo optredens werd dat bij een optreden geprobeerd. Het publiek was heel positief en vonden het geweldig, na het weg vallen van Jan & Anny en de Mon Amour Band was het idee van een Volendamse show geboren.

 

Met eerst een paar nummers op het repertoire is er in de zomer van 2020 hard gewerkt aan het maken, inspelen en inzingen  van orkestbanden, samenstellen van repertoire en veel repeteren.

Met trots presenteren Kees en Sonja dan ook een nieuwe show het Volendams Muziekspektakel met de grooste hits van The Cats en BZN, en met een wisselt repertoire van oa Anny Schilder, Maribel, Next One, Jan Smit, de 3J’s e.v.a.

 

De show is te boeken voor 3 x 45 minuten, en voor een artiestenavond is er een kleine set gemaakt van 30 minuten.

 

Uiteraard zijn Kees en Sonja ook te boeken met wat minder palingsound, dan ook op het repertoire de hits uit de jaren ’60 maar ook een foute finale met nederlandse feestnummers van oa Imca Marina, Corrie Konings, Luv, Abba, Zangeres zonder Naam e.v.a.

 

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie Kees en Sonja

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment