THE HITS

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie The Hits

Biografie Coverband The Hits

Coverband The Hits is dé sympathieke, ervaren hitmachine uit Noord-Holland. Hun VELE POSITIEVE REVIEWS zeggen eigenlijk alles! Deze 6 doorgewinterde muzikanten bieden een veelzijdig en uitgebalanceerd repertoire met actuele hits, pakkende classics én onterecht vergeten juweeltjes.

Van tentfeest tot bruiloft, van gala tot jubileum: voor elk event en publiek heeft deze band de perfecte, karaktervolle setlist. Superstrak gespeeld, veelal meerstemmig gezongen en natuurlijk met de juiste interactie met het publiek. Zing lekker mee, haal je air guitar tevoorschijn en voetjes van de vloeerrr!

Geniet van een draaikolk aan hits: populaire pop, rock, soul, reggae, latin, ska, folk, indie, disco en funk, van de ’60’s t/m nu! Vanaf het eerste contact tot de laatst gespeelde noot ben je verzekerd van een professionele en enthousiaste aanpak. Rosanne, Leon, Martijn, Bart, Jeroen en Niels én hun ervaren technici denken altijd pro-actief mee en letten op de details, zodat jij onbezorgd kunt feesten! Graag tot snel!

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie the hits

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment