NASHVILLE

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie Nashville

Biografie zangformatie Nashville

Deze drie enthousiaste vocalisten, Anneke, Susan en Chiara,  met allemaal een geheel eigen stemgeluid, zingen samen de sterren van de hemel en het dak van de (feest) tent! Inmiddels alweer een aantal jaren samen aan het optreden, en dus ontzettend op elkaar ingespeeld. Wat deze groep kenmerkt is onder andere de gezellige interactie met hun publiek en de zuivere meerstemmigheid!

Het repertoire bestaat uit liedjes van de jaren 70 tot de meest actuele nummers, van ballad tot rock, en Nederlandstalige pop!  Allemaal voor het publiek herkenbare nummers die zorgen voor  een flinke dosis entertainment, voor welke gelegenheid dan ook. Nashville heeft ervaring met optredens voor groot en kleiner publiek; Bedrijfsfeesten, kermissen, bruiloften, familiefeesten etc. en zijn multi inzetbaar door alle verschillende muziekstijlen die zij ten gehore brengen.

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie NASHVILLE

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment