Boek We Want More bij Silver Entertainment

Een spetterend zangduo, een superstrakke viermans ritmesectie en een professionele verzorging van licht en geluid zorgen dat We Want More elke avond weer voor een absolute muzieksensatie zorgt. We Want More heeft een jong en fris geluid en spreekt een breed publiek aan.

K

Silver Entertainment

Biografie We Want More

 

 

We Want More – de gloednieuwe muzieksensatie!

 

Met de gecombineerde ervaring van de muzikanten en het managementteam achter de populaire band SESSION, is We Want More dé must-see show van dit moment!

 

We Want More bestaat uit de beste muzikanten uit de bands van o.a. Wolter Kroes, Ellen ten Damme, Nikki en MainStreet. De zangeres is bekend van onder andere GTST, ONM, FHM en van de populaire club-act Hed Kandi.

 

We Want More staat garant voor een energieke en spectaculaire show die wordt uitgevoerd op het hoogste niveau. Boek We Want More voor een topfeest!

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie we want more

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment