DJ JESSE

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie DJ Jesse

Jesse is geboren in 2010, maar staat achter de draaitafel als een volwassene. Zijn liefde voor feestmuziek en top 40 tracks is oprecht en dat blijkt op het podium, waar hij soms onoverwinnelijk lijkt en op geheel eigen wijze en opvallend natuurlijk voor zowel volwassen als jeugdig publiek feestjes bouwt. Jesse zijn DJ kwaliteiten zijn dan ook echt uitzonderlijk en tijdens zijn show springt en danst hij als een doorgewinterde artiest.

In het dagelijks leven is Jesse een normale, rustige jongen die met beide benen op de grond staat. Voor hem geldt dat plezier maken de basis is voor alles wat hij doet. Als hij voor een uitdaging komt te staan, dan is hij nergens bang voor. Zo begon hij al op jonge leeftijd met optreden en inmiddels heeft hij ook zijn eerste stappen gezet als producer. Hij wil een voorbeeld zijn voor zijn leeftijdgenoten en laten zien dat met muziek bezig zijn heel veel moois kan opleveren, ook op zeer jonge leeftijd.

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie DJ Jesse

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Boeking of informatie DJ Jesse

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment