PEER&PIJN

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie Peter Loree.

Hoewel de heren nog maar vrij recent de krachten hebben gebundeld, zijn deze feestbeesten als rode draad al jaren elkaars muzikale verwanten. Waar de een vooral bekend is in de wereld van de feestmuziek is de ander vooral bekend vanuit de House muziek.

In 2015 zijn ze elkaar weer tegengekomen in het wintersport gebied Westendorf. Door een leuke samenloop van omstandigheden hadden de heren het uitzinnige idee om samen een showtje weg te geven op de witte toppen van de Oostenrijkse Alpen.

Dit werd een onverwachts maar daverend succes! Daarom besloten ze dit veelvuldig te herhalen in Oostenrijk, maar ook in Nederland. Samen zijn zij `Peer en Pijn´.

Sindsdien hebben de heren een vol Ahoy, uitverkocht Beursgebouw Eindhoven en een afgeladen Brabanthallen volledig op zijn kop gezet.

Vanaf het eerste nummer in Oostenrijk is het volle bak feest met `Peer en Pijn´ en het publiek zal dat op elk feest beleven!

Peer & Pijn is multi inzetbaar door de verschillende stijlen muziek die zij ten gehore brengen. Van Tom Jones, Ben Cramer tot aan Brennan Heart niks is ze te gek.

Peer & Pijn zijn ideaal voor bedrijfsevenementen, festivals, studentenevents of horeca.

Boek nu deze unieke act en ervaar het zelf!

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Exclusief geluid, betreft inprikgage
  • Bezetting: 2 persoon
  • Genre: Feest / Nederlandstalig
  • Inclusief geluid op aanvraag

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie Peer&Pijn

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment