FESTY BOYS

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie Festy Boys

PartyFolk for Alll

Jerry (Frontman) van The Festyboys : ging het land en buiten NL al door als de leadzanger van de bekende feestact “The Cooldown Cafe”

In 2014 werd Festyboys Jerry gevraagd door een aantal DJ’s  om een waardige versie van de geweldige plaat “the pianoman” van Billy Joel te maken. Hierbij bedacht hij de feel van een Irish pub en Folk music. Deze remake was dan ook precies wat de dj’s in het land nodig hadden, om ook tijdens een geweldig feest, toch te kunnen kiezen voor de Pianoman. 

Na het releasen van de 1e single “The Pianoman’ werd al snel duidelijk dat er vraag was naar een opvolger…WHO THE X IS ALICE  was dan ook een echte kroegpakker.

Singles zoals “Wild rover” , “Satisfaction” en “The Boxer” waren echt voor de knalfeesten.

 In 2017 werd er een plaat uitgebracht in samenwerking met Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense genaamd “Naar de kroeg” de 1e Nederlandstalige plaat van FB. Deze kwam ook meteen op het album van de “Echte Vrienden” en stond Jerry van de festyboys samen met deze vrienden in AFAS live.

 

In 2018 ontmoeten Jerry de meest populaire Party dj van NL “Party DJ W” Na een leuk gesprek werd besloten gezamenlijk een plaat te maken. I want you to want me” was dan ook een feit in 2019. En “Into Folk” wat zo lekker past bij de act kwam er al snel achteraan. Door deze samenwerking, melde zich meer party DJ’s bij The Festy boy.

 Begin 2020 volgde er nieuwe releases met oa DJ Tonny “Doe mij maar lightEn Winston Black “MIJ NIE BELLEOok was 2020 het jaar van de samenwerking met Barry Fest. Ik wou dat ik jou was” en “Stil in mij” waren knallers met de nodige energie.

Dus blijf op de hoogte en Follow me folks.  Becouse Party with the Festyboys……is always better than just a party

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie THE FESTY BOYS

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Boeking of informatie The Festy Boys

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment