ROBBERT VAN DE  STEENHOVEN

BOEK JE BIJ SILVER ENTERTAINMENT

K

Silver Entertainment

Biografie Robbert van de Steenhoven

 Robbert van der Steenhoven (30) werd op 6 december 1989 te wereld gebracht in de Noord-Hollandse stad Alkmaar. In het nabijgelegen Heerhugowaard groeide hij op en al op jonge leeftijd kwam zijn passie voor muziek boven drijven. Als kleine man zong hij mee met nummers van “Kinderen voor Kinderen” en al op de basisschool kreeg hij zijn eerste podiumervaring door mee te doen aan de playbackshow.

In 1996 besloot Robbert van der Steenhoven om meer werk te maken van zijn muzikale interesses. Hij ging naar de muziekschool Dijk en Waard om muziekles te volgen en vervolgens acht jaar les te nemen in keyboard spelen. In de tussentijd ontwikkelde Robbert zich als volwaardige allround (pop/rock/feest) zanger.

Scrambled Eggs
Met drie middelbare schoolvrienden deed Robbert van der Steenhoven in 2007 mee aan de Grote Prijs van het Trinitascollege.  De band, Scrambled Eggs, was een schot in roos en behaalde de eerste prijs in de categorie popgroep. Ze gingen door als pop/rock coverband en speelden tot 2011 o.a. bij Mixtream, Theater Cool, de Waerdse Tempel & Annapop, open podia en cafés.

Dwars Door Midden
In 2012 benaderde zanger Henk Naber, Robbert van der Steenhoven om na te denken over een eventuele samenwerking. De wens van Robbert om meer op de bühne te staan werd werkelijkheid. Onder de naam “Dwars Door Midden” was een nieuw zangduo geboren. Kermissen, skyboxen, bedrijfsfeesten, bruiloften etc. niets te gek voor deze twee heren!

Solo carrière
Naast Dwars Door Midden werkt Robbert van der Steenhoven hard aan zijn solo carrière. Inmiddels is hij vaste huiszanger geworden van Café ‘t Hartje in Alkmaar, Dancing Marlene in Heerhugowaard & maandelijks te zien in Café Bolle Jan in Amsterdam. Boek Robbert voor kermissen, (bedrijfs)feesten, bruiloften, clubs & cafés, sportverenigingen, besloten feesten etc. Om een geweldig feest te kunnen garanderen werkt Robbert samen met Bleeker Events voor het beste geluid en licht.

Liefde is het beste medicijn
April 2015 lanceerde Robbert van der Steenhoven zijn eerste solo singel “Liefde is het beste medicijn”. Een echt uptempo Nederpop nummer waarin de rauwe roots van Robbert goed in na voren komt. Een totaal eigen stijl, zoals Robbert is.

Kosten nog moeite zijn gespaard om de beste muzikanten in te huren voor een top product. Zo heeft Marijn van de Berg (Nick en Simon, Jan Smit, etc, etc) de drums voor zijn rekening genomen. Evert Zeevalkink (gitarist bij Tim Akkerman) de gitaarpartijen. Dian Senders (backingvocals Jan Smit, Nick en Simon, Vinzzent, Marco Borsato, etc, etc) de backingvocals & Martijn de Laat (Metropool orkest, zo ongeveer elk live orkest van Borsato tot Guus Meeuwis) de blazers. Een echte top band dus.

Samen dansen
Een jaar na het verschijnen van zijn debuut single Liefde is het beste medicijn heeft Robbert van der Steenhoven zijn nieuwe single “Samen dansen” gepresenteerd aan het publiek. Uit handen van Peter Beense & Django Wagner ontving Robbert het eerste exemplaar.

Zijn nieuwste single Samen dansen is een lekkere dansplaat die bij het publiek al snel in de smaak valt. De plaat (origineel van Phil Collins) is herschreven door Robbert en in samenwerking met Strictly Music in een nieuw jasje gegoten. Ook is in deze single geen gebrek aan lekkere blazers- & gitaarpartijen Een verrassend element in het nummer is toch wel “de rap” waarin de veelzijdigheid van Robbert naar voren komt.

Silver Entertainment – De Entertainment leverancier

Met een ruime ervaring in de evenementenbranche is Silver Entertainment een aanrader op het gebied van evenementen en entertainment. In de afgelopen jaren heeft Silver Entertainment een ruim assortiment met professionals geselecteerd.

Boeking of informatie Robbert van der steenhoven

Wilt u vrijblijvende informatie? Laat het ons weten en we komen er zo snel mogelijk op terug. Met vriendelijke groet,

Team Silver Entertainment.

Boeking of informatie Robbert van der Steenhoven

Chat openen
Hallo,
Welkom bij Silver Entertainment!
Laat uw bericht of vraag achter en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Tot zo,

Met vriendelijke groet,
Team Silver Entertainment